Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) σε συνεργασία με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) απευθύνονται στην Ένωση Σκακιστικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και στους συλλόγους και τις σκακιστικές ομάδες της πόλης με σκοπό την πραγματοποίηση σκακιστικού τουρνουά για την Ειρήνη.

Στη σημερινή πολύ επικίνδυνη συγκυρία που ο πόλεμος μένεται στην Ουκρανία, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς όλης της περιοχής, είναι πολλοί οι φορείς της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούν καθημερινά εκδηλώσεις ζητώντας τον άμεσο τερματισμό του, ενάντια στην οποιαδήποτε ανάμειξη της χώρας μας σε αυτόν. Είναι θεωρούμε καθήκον μας να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας με τους λαούς, που είναι πάντα θύματα των πολέμων.

Η ημερομηνία στην οποία σχεδιάζουμε την πραγματοποίηση του τουρνουά είναι το Σάββατο 18 Ιούνη του 2022 το απόγευμα, προτείνοντας σαν προσφορότερη τοποθεσία το Φράγμα της Θέρμης, όπου υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή του.

Στα πλαίσια αυτά απευθύνουμε κάλεσμα στην Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης και σε όλους τους Σκακιστικούς Συλλόγους και ομάδες του νομού να συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές.

Για τη διευκόλυνση διεξαγωγής του τουρνουά έχει ζητηθεί η συνδρομή και του Δήμου Θέρμης.

Παρακαλούμε οι υπεύθυνοι των Συλλόγων που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email της ΕΔΥΕΘ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα που φαίνονται παρακάτω μέχρι και τη Δευρέρα 6 Ιουνίου. Στη συνέχεια την Τετάρτη 8 Ιουνίου προτείνουμε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Συλλόγων και της Ένωσης, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα τεχνικά ζητήματα διεξαγωγής του τουρνουά.

Θεσσαλονίκη,
1/6/22

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και δήλωση συμμετοχής απευθυνθείτε στους:
Νικόλαο Ζώκα: 6987235644
Μιχάλη Μιχαήλ: 6932600105
Έλσα Αβραμίδου: 6942718342