Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση & Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) σε συνεργασία με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης και της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς πραγματοποιούν Τουρνουά Σκάκι για την Ειρήνη.

Στη σημερινή πολύ επικίνδυνη συγκυρία, που ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς ολόκληρης της περιοχής, είναι πολλοί οι φορείς της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούν καθημερινά εκδηλώσεις ζητώντας τον άμεσο τερματισμό του, ενάντια στην οποιανδήποτε ανάμειξη της χώρας μας σ’ αυτόν. Είναι, θεωρούμε, καθήκον μας να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας με τους λαούς, που είναι πάντα τα θύματα των πολέμων.

Η ημερομηνία στην οποία σχεδιάζουμε την πραγματοποίηση του τουρνουά είναι το Σάββατο, 18 Ιούνη 2022 το απόγευμα, προτείνοντας σαν προσφορότερη τοποθεσία το Φράγμα της Θέρμης, όπου υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή του.

 

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει εργαστήριο Βιολογίας και Οικολογίας και διαδραστική παρουσίαση της χλωρίδας και της πανίδας της περιοχής

Για το πρόγραμμα και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής ηλεκτρονικά εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDTMHQLXeU30wyyx8cDRDoEBmpDVW0UFejUEwCxM4IgQ3zLw/viewform