Το ΔΣ της ΕΝΙΘ στηρίζει την συγκλονιστική προσπάθεια λειτουργίας Ιατρείου Αλληλεγγύης στον Παλαμά Καρδίτσας, από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας (ΕΙΝΚΥΝΚ).

 
Οι υγειονομικοί αποδεικνύουν περίτρανα ότι μπορούν μπροστά στην ολιγωρία του κράτους να απαντήσουν με οργάνωση και δυνάμωμα της αλληλεγγύης, ώστε να μην μείνει κανένας μόνος. 
 
Οι υγειονομικοί απαντάνε με εθελοντικές "μετακινήσεις" για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών υγείας του πληθυσμού, για τις οποίες ευθύνονται η κυβέρνηση και οι Διοικήσεις. Αυτοί δηλαδή που έχουν μετατρέψει το υγειονομικό προσωπικό σε περιοδεύων θίασο με εντέλλεσθε για να καλύπτει τα παγιωμένα τεράστια κενά στις Δημόσιες Δομές Υγείας που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. 
 
Το ΔΣ της ΕΝΙΘ καλεί γιατρούς και λοιπό υγειονομικό προσωπικό να δηλώνουν τη εθελοντική συμμετοχή τους στο Ιατρείο Αλληλεγγύης.
 
Ταυτόχρονα, διεκδικούμε στο πλάι των συναδέλφων μας να επαναλειτουργήσει άμεσα το ΚΥ Παλαμά σε ασφαλές κτίριο με όλες τις αναγκαίες σύγχρονες προδιαγραφές. Μέχρι τότε να στεγαστεί επειγόντως σε κατάλληλο χώρο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. 
 
Δηλώσεις συμμετοχής μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο οποίο να αναγράφονται οι ημερομηνίες δυνατότητας συμμετοχής και η ύπαρξη αυτοκινήτου καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.
 
Είτε απευθείας με τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Υπευθύνων της Ένωσης Ιατρών Καρδίτσας. 
 
Γάζος Έκτορας: 6948481883
 
Μήχας Γιάννης: 6945562712
 
Όλοι για έναν και ένας για όλους.
 
Στον αγώνα για τη ζωή, την υγεία και την περιουσία του λαού.