Καταγγελία για τις ΕΔΕ στο Θεαγένειο

Το τελευταίο διάστημα στο ΑΝΘ  Θεαγένειο βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα μπαράζ καταγγελιών, ΕΔΕ ,εξώδικων  και ενδίκων από τη διοίκηση απέναντι σε πολλούς  συναδέλφους, γιατρούς και λοιπό προσωπικό,  με αποτέλεσμα να ασχολούμαστε περισσότερο με δικηγόρους για ανυπόστατες κατηγορίες παρά με τους ασθενείς μας!

Καταγγέλλουμε την Διοικήτρια του νοσοκομείου, για τις απαράδεκτες ενέργειες ενάντια στους συναδέλφους μας, όπως και την απαξιωτική στάση της απέναντι στα θεσμικά όργανα του νοσοκομείου, προσπαθώντας να χειραγωγήσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Τα θεσμικά όργανα είναι εκλεγμένα από την πλειοψηφία των εργαζομένων και απαιτούμε οι αποφάσεις τους να γίνονται σεβαστές!

Η Διοίκηση  αντί να λύσει τα τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης και υποδομής του νοσοκομείου επιδίδεται σε ένα όργιο τρομοκρατίας, διαταράσσοντας ακόμη περισσότερο την ομαλή και αρμονική λειτουργία του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους και τους ασθενείς.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση, η οποία εκτός των άλλων έχει αναστατώσει και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Οι προσπάθειες του εκφοβισμού των συναδέλφων και της επιβολής ενός τοξικού εργασιακού κλίματος δεν θα περάσουν!

Για το ΔΣ της ΕΝΙΘ

        Ο Πρόεδρος                                             Η Γ. Γραμματέας

Καραχρήστος Χρήστος                                   Κατσίμπα Δάφνη