ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΙΘ

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

Οι εκλογές της ΕΝΙΘ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8/11/23 και ώρες 8:00-17:00 στο αμφιθέατρο του κάθε νοσοκομείου, για ανάδειξη του ΔΣ της ΕΝΙΘ, για αντιπροσώπους για την ΟΕΝΓΕ και την ΕΔΟΘ.

Οι συνάδελφοι των ΚΥ Θέρμης και Μηχανιώνας ψηφίζουν στο ΚΥ Θέρμης. Οι συνάδελφοι των υπολοίπων ΚΥ ψηφίζουν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Αφορά όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου (Ιατρούς ΕΣΥ, ειδικευόμενους, επικουρικούς) που είναι μέλη της ΕΝΙΘ.

Όσοι δεν είναι μέλη της ΕΝΙΘ και δεν γίνεται παρακράτηση συνδρομής υπέρ ΕΝΙΘ, μπορούν να ψηφίσουν εφόσον αποπληρώσουν τις συνδρομές του τελευταίου 6μήνου (20 ευρώ για Ιατρούς ΕΣΥ και επικουρικούς και 10 ευρώ για ειδικευόμενους) και υπογράψουν αίτηση εγγραφής στην ΕΝΙΘ την ημέρα των εκλογών στις εφορευτικές επιτροπές.                  

Η κατάθεση ψηφοδελτίων για τις εκλογές γίνεται δεκτή μέχρι την Κυριακή 5/11/23 στις 13:00 στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, είτε στο email της ΕΝΙΘ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Άννα Μαραγκού 6987269307

ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Ν.Ι.Θ.)